Zuiverende gezichtsreiniger

BIEDT GEBALANCEERDE GEZICHTSVERZORGING VOOR MENSEN MET EEN GEVOELIGE HUID

Als onderdeel van een dagelijkse ritme ondersteunt en balanceert deze subtiele reiniger de gevoelige huid. Het zorgt voor effectieve afname van irritatie, vlekken en vergrote poriën. De uitgebalanceerde formule zorgt voor het behoud van de optimale pH van de gevoelige huid.

HERSTELLENDE EN VERSTERKENDE REINIGER SPOELT PORIE-VERSTOPPENDE ONZUIVERHEDEN WEG ZONDER DAT DE HUID TEVEEL UITDROOGT. 

Met een formule met hennepzaadolie helpt deze reiniger de huid bij het vinden van de juiste balans. Hennepolie heeft unieke eigenschappen voor het verminderen van de talgproductie in poriën en kan ontstekingen in acne-gevoelige huid kalmeren. 

DE OMEGA 3 EN 6 IN DE BIOLOGISCHE HENNEPOLIE ZORGEN VOOR INTENSIEVE REINIGING EN HET IN EVENWICHT BRENGEN VAN DE PROBLEMATISCHE EN GEÏRRITEERDE HUID VAN BINNENUIT.

Dit product, geformuleerd met biologische koudgeperste hennepolie, dat vol zit met omega 3 & 6, reinigt terwijl het de natuurlijke barrièrefunctie van de huid heractiveert en het vochtgehalte verhoogt om de droge en schilferige huid te beschermen en in evenwicht te brengen. Met de verbazingwekkende ontstekingsremmende eigenschappen, niet te vergelijken met andere planten uit het plantenrijk, helpt hennepzaadolie je huid van binnenuit.

MET HET KRACHTIGE HENNEPBLOEM HYDROLAAT, DE VERKWIKKENDE CEDERHOUTOLIE EN HET ONTGIFTENDE CHLORELLA.

ZEER ZUIVERE EN BIOLOGISCH GETEELDE OLIËN EN PLANTENSAPPEN

Speciaal ontwikkeld voor de delicate huid die de zuiverst mogelijke ingrediënten nodig heeft. Zonder kunstmatige geurstoffen, alcohol, parabenen, natriumlaurylsulfaat of andere huidirriterende stoffen. Aromacert-gecertificeerd, geschikt voor veganisten en nooit getest op dieren.

De hennep zuiverende gezichtsreiniger zorgt voor ondersteuning bij de gevoelige huid. 

  • Verwijdert oneffenheden
  • 100 ml creme
  • Basis van natuurlijke olie
  • Goede reiniging
  • Eenvoudig make-up verwijderen
  • Handige drukknop

Dankzij de formule met hennepzaadolie helpt deze reiniger de ​​huid bij het vinden van de juiste balans.

Hemptouch cosmetica producten zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid en voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. De plantaardige ingrediënten worden geproduceerd uit koudgeperste hennepzaadolie en biologische hennep. Deze hennepzaadolie zit vol met antioxidanten en voedt daardoor de huid. Dankzij de hemptouch producten wordt de natuurlijke vochtbalans van de huid ondersteund.