Zachte Shampoo & Douchegel

BIEDT ZACHTE REINIGINGSVERZORGING VOOR PERSONEN MET EEN GEVOELIGE HUID

Precies afgestemd op de behoeften van mensen met een huid die gevoelig is voor irritatie en allergieën.  Het crèmige schuim verzorgt en hydrateert de huid en haar met de hoge concentratie hoogwaardige hennepolie. 

WAS ONZUIVERHEDEN ZACHTJES WEG ZONDER DE HUID OF HOOFDHUID TEVEEL UIT TE DROGEN OF TE IRRITEREN.

Hoogwaardige verzorgende hennepolie heeft een uniek vermogen om de rust te herstellen en de huid en hoofdhuid te balanceren. Het is effectief maar toch zacht voor de huid, en het ondersteunt de vochtbalans en helpt bij het onderhouden van een optimale pH van de gevoelige huid.

OMEGA 3 & 6 IN BIOLOGISCHE HENNEPOLIE KALMEREN PROBLEMATISCHE EN GEÏRRITEERDE HUID BIJ DE WORTEL. 

Dit product, geformuleerd met biologische koudgeperste hennepolie vol met Omega 3 & 6, versterkte de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en verhoogt het vochtgehalte voor het beschermen en balanceren van droge en schilferige huid. 

GEFORMULEERD MET VERZACHTEND HENNEPBLOEMHYDROLAAT, REGENERATIEVE VANILLE EN ZUIVERENDE CHLORELLA.

ULTRA ZUIVERE EN OP BIOLOGISCHE WIJZE VERBOUWDE OLIËN EN PLANTENSAPPEN. 

Specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid die de puurst mogelijke ingrediënten nodig heeft. Vrij van kunstmatige geurstoffen, alcohol, parabenen, natriumlaurylsulfaat of andere irriterende stoffen voor de huid. Aromacert-gecertificeerd, geschikt voor veganisten, nooit getest op dieren.

Deze biologische hennepshampoo & douchegel biedt zachte reinigingsverzorging. Precies afgestemd op de behoeften van mensen met een huid die gevoelig is voor irritatie en allergieën. 

Wast onzuiverheden zachtjes weg zonder de huid of hoofdhuid teveel uit te drogen of te irriteren.  Hoogwaardige verzorgende hennepolie heeft een uniek vermogen om de rust te herstellen en de huid en hoofdhuid te balanceren, met effectieve ontstekingsremmende ondersteuning voor de problematische huid. Het ondersteunt de vochtbalans en helpt bij het onderhouden van een optimale pH van de gevoelige huid.

Dit product, geformuleerd met biologische koudgeperste hennepolie vol met Omega 3 & 6, versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en verhoogt het vochtgehalte voor het beschermen en balanceren van droge en schilferige huid. 

De ultra zuivere formule is specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid die de puurst mogelijke ingrediënten nodig heeft. Vrij van kunstmatige geurstoffen, alcohol, parabenen, natriumlaurylsulfaat of andere irriterende stoffen voor de huid. Aromacert-gecertificeerd, geschikt voor veganisten, nooit getest op dieren.

Hemptouch cosmetica producten zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid en voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. De plantaardige ingrediënten worden geproduceerd uit koudgeperste hennepzaadolie en biologische hennep. Deze hennepzaadolie zit vol met antioxidanten en voedt daardoor de huid. Dankzij de hemptouch producten zal de natuurlijke vochtbalans van de huid herstellen.